OLPEtravel finns på Facebook, där vi uppdaterar och delar med oss av våra resor som vi gör i Sverige och i Europa.


Häng med oss där!

Hallstatt


Vi är två som rullar i vår husbil med de mesta vi behöver för våra turer. Dock inga maskotar, det får vi vara själva.

Den enda maskot vi kan komma på, är burken Bullens pilsnerkorv som varit med oss på våra resor. Bra-å-ha-typ-burk. 

Hasse och Yvonne heter vi och våra efternamn Olsson och Persson har fått ge namn till vår egen domän olpe.se. För något år sedan startade vi upp OLPEtravel på facebook, så att nära och kära kunde följa oss på våra resor. Det var vår tanke. Men vi såg då att fler ville följa oss på våra resor. Så vem vet, kanske startar vi vi en blogg en dag. Vi förstår att en sådan behöver underhållas med nya impulser rätt så ofta, så tills vidare håller vi oss till vårt enkla upplägg. Men nu har vi gjort en sida på vår domän i alla fall.

I garaget hemma finns en svart Harley Davidson, som hussen brukar lufta mellan varven. Matten brukar åka med mellan varven hon också.  

Vår hemmahamn är i Halmstad, där vi också har vår fina familj med barn och barnbarn.

Grosglockner hochalpenstrase

Monte Baldo

Trogir

Brac Zlatni Rat


Enkelheten är det bästa med husbilslivet. Att man bara kan få ha den möjligheten att vara fri och styra dit man vill.  Njuta av stunden vid en brygga i en småbåtshamn, en plats vid en sjö, på en färja mellan länder och inte minst att kunna gå från sängen till morgondoppet i Adriatiska havet på några sekunder. Vi har en kul dokumentär av det på vår youtubekanal. Allt med samma boende.

Minus är väl att det kostar en del, men vi unnar oss det och snålar inte när vi reser.  Men skadar inte om man har lite koll.

Rügen mot Rappin